IVISION:

Дзеркальний коридор на 3 дати: 21.01.21, 21.02.21, 21.03.21

Відпускаємо минуле, готуємося до нового
Як відпустити минуле і почати нове життя?
Коли зачиняються одні двері, зразу ж відчиняються інші. Це стосується абсолютно усіх сфер нашого життя: робота, покликання, зміна місця проживання, особисті стосунки.

Але що нас чекає за тими іншими дверима? Чи можемо ми туди зазирнути?

Відповідь на це питання схована у нашому минулому – як ми його завершимо, так ми увійдемо у наше нове майбутнє.

Щоб гарно завершити минуле, нам необхідно повернути енергію, яка залишилася у невиправданих очікуваннях, нереалізованих проєктах, комунікаціях з людьми тощо.

Повернути цю енергію можна за допомогою практики, занурюючись у яку, ви прощаєте, дякуєте і відпускаєте все, що вас тримає і заважає рухатися далі.
Пам'ятайте: коли зачиняються одні двері, зразу ж відчиняються інші. А що вас там чекає, залежатиме від того, наскільки гармонійно і правильно ви завершите своє минуле.
Здійснюючи цей «обряд», ви робите своєрідне збирання себе. Ви покидаєте простір минулого не лише на фізичному, а й на енергетичному рівні, і входите у нове майбутнє не частково, а цілковито і повністю.

Пам'ятайте: коли зачиняються одні двері, зразу ж відчиняються інші. А що вас там чекає, залежатиме від того, наскільки гармонійно і правильно ви завершите своє минуле.

Це і є той унікальний рецепт для вирішення завдання «як відпустити минуле і почати нове життя»!
Вартість участі: 27 євро
НА ПРАКТИКУМІ ВИ:
Навчитеся з легкістю та радістю прощатися зі старим і з такою ж енергією йти до нового. Ваші двері відчиняться позитивною енергією.
Дізнаєтеся про три дати 21.01.21, 21.02.21 та 21.03.21 – завершення переходу з нуля в одиницю. Ці три дати будуть дуже активними для правильного розставання зі старими декораціями і переходу на правильну платформу.
Зрозумієте, як із Вдячністю прощатися з минулим, навіть якщо у цьому минулому є негатив. Прибравши вантаж, ви підете у нові двері з відчуттям легкості.
Налаштуєтеся та синхронізуєтеся з частотою нескінченного достатку, чистоти, гармонії, життєлюбності, ясності, дружелюбності, відкритості, багатства, щедрості, партнерства, сміливості.
Вартість участі: 27 євро
Я — ЭVA
Засновник та провідний атмолог «Міжнародної Академії Атмалогії»
Доктор філософії в галузі психологічних наук
Президент «Асоціації Атмалогії»
Автор Атмалогії — прикладної галузі знання про структуру людини, науки про щастя
Фахівець з щастя. Ділюсь з вами 18-річним досвідом у перетворенні людини
ВАЖЛИВО! ДЛЯ ОТРИМАННЯ ДОСТУПУ ДО ПРАКТИКУМУ:
01.
При реєстрації вказуйте АКТУАЛЬНІ контактні дані: ім'я, номер телефону, адреса електронної пошти! Обов'язково!
02.
Лист з посиланням на вебінарну кімнату, де відбуватиметься практика, прийде вам на пошту автоматично після успішної оплати, коли кошти надійдуть на наш рахунок. Це може зайняти кілька годин. Все залежить від способу вашої оплати.
Лист може потрапити в папку: Спам, Вхідні, Інше, Вся пошта, Промоакції. Перевірте уважно всі папки поштової скриньки.
Якщо ви не отримали автоматичний лист, найімовірніше, ви вказали неправильну електронну адресу.
В такому випадку, щоб отримати доступ до практики, обов'язково відправте скріншот-підтвердження про успішну оплату (який ви отримаєте на свою пошту від платіжної системи WayForPay – блакитного кольору) нам НА ПОШТУ: vebinarishchenko@gmail.com !
03.
Звертаємо вашу увагу! Відправлений НА ПОШТУ скріншот – гарантія отримання доступу до вебінару! Подбайте про своєчасне отримання доступу на вебінар!
*Доступ до практичних матеріалів (записи) надається на період 3 місяці з моменту підключення на платформу.
05.
Доступ до запису IVISIONG активний в особистому кабінеті з моменту отримання доступів на ваш e-mail! Доступ буде відправлений вам у листі через сервіс ThinkiFic. Вам необхідно буде перейти за посиланням в листі і вказати пароль до свого облікового запису (пароль придумуєте самі), після чого в кабінеті вам відкриються практики і курси, які ви оплатили!

Доступ до запису IVISIONG буде відкритий у вашому особистому кабінеті 3 місяці, починаючи з моменту підключення на платформу!
06.
Служба підтримки працює з 10:00 до 18:00 з понеділка по п'ятницю, за київським часом!
В нічний час змоги надіслати вам доступи чи перевірити надходження вашої оплати, на жаль, немає. Тому просимо заздалегідь подбати про отримання доступів, у робочий час компанії.
Посилання на доступ до IVISIONG ви отримаєте протягом 24 годин після звернення (тільки у випадку, якщо доступи вам не надійшли).
07.
Сума оплати послуг на сайті вказана без урахування комісії банку.

*Доступ до практичних матеріалів (записи) надається на період 3 місяці з моменту підключення на платформу.
04.
IVISIONG складається з однієї практики. Один раз на місяць – 21.01, 21.02, 21.03 – IVISIONG буде проходити у прямому ефірі.
ВІДГУКИ
ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ
пн-пт, 10:00-19:00 за Києвом
Copyright © 2023. Усі права захищені.
пн-нд, 9:00-22:00 за Києвом
З питань оплати:
Служба турботи: